Læs nedenstående før du tilmelder dig
I DcH Varde har vi indtag på alle hold en gang hver måned. Da der er stor efterspørgsel er der ofte venteliste til flere af holdene.
 
Alle nye medlemmer skal deltage til en obligatorisk introaften (uden hund) den første træningsgang. Her skal medbringes dokumentation for hundens basisvaccination (D+H+P) samt lovpligtig ansvarsforsikring. Det er ikke nødvendigt at tegne en udvidet ansvarsforsikring (figurantdækning) da du som medlem i DcH vil være dækket af vores kollektive forsikring, der dækker under træningen). 
 
På hvalpeholdet optages hvalpe der er yngre end 5 mdr. Når der er hold med ledige pladser bliver det slået op med startdato, så du kan tilmelde dig direkte. Hvis der ikke er nogen hold med ledige pladser kan du tilmelde dig ventelisten - så vil du blive tilbudt en plads på det næste hold inden det bliver slået op for direkte tilmelding.  
 
Hvis du ønsker at starte med din hund der er ældre end 5 mdr. skal du tilmelde dig ventelisten og skrive i kommentarfeltet om du ønsker lydighedshold eller agility. Bemærk hunden skal være 1½ år gammel før den må starte til agility. 
 
Husk at udfylde information om din hund i din profil inden tilmelding. Vi gør endvidere opmærksom på at du skal tilmelde dig et hold eller en venteliste via fanebladet "tilmelding". Du er ikke automatisk tilmeldt selvom du har oprettet din profil i klubmodul.  
 
Læs om vores forskellige hold i menuen "Holdoversigt".  
 
## FORM:1 ##
 
 
 
 
 
 
 

Spørgsmål vedr. tilmelding og træning

 
  
 
 
 


Nyheder

Sponsorer