Lydighedshold (C2)

På C2 optages hunde fra ca. 1 år og op.

Det er ikke en forudsætning at have trænet på hvalpehold inden opstart, men det er selvfølgelig en fordel. Man kan dog sagtens komme efter det hvis man engagerer sig i træningen og lægger lidt arbejde i det derhjemme.

På dette hold arbejdes der med en bred vifte af øvelser, der spænder fra de helt basale lydighedsøvelser til introduktion til de mere avancerede øvelser, der udfordrer hunden på selvstændighed og makkerparret på samarbejde. Belønningen vil primært være i form af ros og anvendelse af godbidder reduceres langsomt. Der arbejdes hen imod at hunden skal udføre øvelsen efter en enkelt kommando og hundeføreren skal i høj grad anvende kropssprog, stemmeføring og leg fremfor godbidder. DCH konkurrenceprogram vil blive introduceret, og hvis det fanger interessen vil man kunne rykke videre til konkurrenceholdet, når et tilstrækkeligt niveau er opnået.

Der er også mulighed for at søge videre til agility eller familieholdet eller at blive på C2 hvor der vil være masser af udfordringer - uanset hvilket niveau man er på.

Nyheder

Sponsorer