AGV
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Venteliste til agility. Skriv i bemærkninger om du og din hund har tidligere erfaring med agility. Bemærk, at forudsætninger for at starte til agility er, at der er styr på den basale lydighed samt at hunden er mindst 1½ år gammel. Nye medlemmer betaler 750 kr. for de første 12 gange. Derefter betales årskontingent. Der kan være længere ventetid. Ved tilmelding på ventelisten bliver du kontaktet via mail når vi kan tilbyde en plads på et hold.
Du er ved at tilmelde
Tirsdag: 19:45-20:00
05.01.2021
Plads på venteliste
Du bliver nummer 7 af 10 pladser
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Venteliste ( AGV ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 48 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 480 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.