Læs nedenstående før du tilmelder dig
I DcH Varde har vi indtag på hvalpehold en gang hver måned. Der laves indtag på øvrige hold når der er plads, men grundet stor efterspørgsel kan der gå lang tid imellem at vi slår ledige pladser på. Det er ikke muligt at skrive sig på venteliste - vi slår ledige pladser op på hjemmesiden og der er tilmelding efter "først til mølle" princippet. 
 
Alle nye medlemmer skal deltage til en obligatorisk introaften (uden hund) den første træningsgang. Her skal medbringes dokumentation for hundens basisvaccination (minimum hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse) samt lovpligtig ansvarsforsikring. 
 
På hvalpeholdet optages hvalpe der er yngre end 5 mdr. Når der er hold med ledige pladser, bliver det slået op med startdato, så du kan tilmelde dig direkte. Hvis der ikke er slået nogen ledige hold op må du vente til vi åbner for tilmelding til et nyt hold.   
 
Hvis du ønsker at starte med en voksen hund på et af vores øvrige hold kan du prøve at kontakte os via mail og forhøre dig om ledige pladser. Vi har agility, familiehunden, IPO-R, lydighedstræning og DCH konkurrenceprogram. 
 
Vigtigt! Husk at udfylde information om din hund i din profil inden tilmelding. Når du har indtastet informationer skal du klikke på "gem hund" og efterfølgende klikke på "opdater profil". Du kan ikke tilmelde dig et hold før der er gemt data på din hund. 
 
Vi gør endvidere opmærksom på at du skal tilmelde dig et hold eller via fanebladet "tilmelding". Du er ikke automatisk tilmeldt selvom du har oprettet din profil i klubmodul.  Tilmelding er først gældende, når betaling er gennemført. Venligst kontroller at beløbet bliver trukket på din konto - hvis det ikke er tilfældet kan der være sket en fejl ifm. tilmelding og din plads vil ikke være reserveret. Når tilmelding og betaling er gennemført vil du modtage en mail med kvittering - hvis du ikke modtager denne mail bedes du kontakte os via mail på dchvardetilmeld@gmail.com.  
 
Læs om vores forskellige hold i menuen "Holdoversigt".  
 
## FORM:1 ##
 
 
 
 
 
 
 

Spørgsmål vedr. tilmelding og træning (venligst læs "ofte stillede spørgsmål" først - du finder det under fanebladet "om os"

 
  
 
 
 


Nyheder

Sponsorer