Læs nedenstående før du tilmelder dig
I DcH Varde har vi indtag på alle hold en gang hver måned. Da der er stor efterspørgsel er der ofte venteliste til flere af holdene.
 
Alle nye medlemmer skal deltage til en obligatorisk introaften (uden hund) den første træningsgang. Her skal medbringes dokumentation for hundens basisvaccination (D+H+P) samt lovpligtig ansvarsforsikring. 
 
På hvalpeholdet optages hvalpe der er yngre end 5 mdr. Når der er hold med ledige pladser, bliver det slået op med startdato, så du kan tilmelde dig direkte. Hvis der ikke er slået nogen ledige hold op må du vente til vi åbner for tilmelding til et nyt hold.   
 
Hvis du ønsker at starte med din hund der er ældre end 5 mdr. skal du tilmelde dig ventelisten og skrive i kommentarfeltet om du ønsker lydighedshold eller agility. Bemærk hunden skal være 1½ år gammel før den må starte til agility. Du vil blive kontaktet når vi kan tilbyde en plads, men du må være forberedt på længere ventetid. 
 
Vigtigt! Husk at udfylde information om din hund i din profil inden tilmelding. Når du har indtastet informationer skal du klikke på "gem hund" og efterfølgende klikke på "opdater profil". Du kan ikke tilmelde dig et hold før der er gemt data på din hund. 
 
Vi gør endvidere opmærksom på at du skal tilmelde dig et hold eller en venteliste via fanebladet "tilmelding". Du er ikke automatisk tilmeldt selvom du har oprettet din profil i klubmodul.  
 
Læs om vores forskellige hold i menuen "Holdoversigt".  
 
## FORM:1 ##
 
 
 
 
 
 
 

Spørgsmål vedr. tilmelding og træning (venligst læs "ofte stillede spørgsmål" først - du finder det under fanebladet "om os"

 
  
 
 
 


Nyheder

Sponsorer