Læs nedenstående før du tilmelder dig
I DcH Varde har vi indtag på hvalpehold ca. hver 6. uge. Der laves indtag på øvrige hold når der er plads, men grundet meget stor efterspørgsel kan der gå lang tid imellem at vi slår ledige pladser op. Det er ikke muligt at skrive sig på venteliste - vi slår ledige pladser op på hjemmesiden og så der er tilmelding efter "først til mølle" princippet. 
 
På hvalpeholdet optages hvalpe der er max. 20 uger gamle ved opstart. Når der er hold med ledige pladser, bliver det slået op med startdato, så du kan tilmelde dig direkte. Hvis der ikke er slået nogen ledige hold op må du vente til vi åbner for tilmelding til et nyt hold. Hvis din hund er ældre en 20 uger når holdet starter vil det ikke være muligt at træne med på holdet  
 
Hvis du ønsker at starte med ældre hund på et af vores øvrige hold kan du prøve at kontakte os via mail og forhøre dig om ledige pladser.

Når der er ledige pladser på et af vores hold prioriteres tildeling af pladser således: 

Prioritet 1: aktive medlemmer i DcH Varde, der ønsker at skifte hold. 

Prioritet 2: passive medlemmer i DcH Varde, der ønsker at genoptage aktiv træning på et hold. 

Prioritet 3: DcH medlemmer fra andre lokalforeninger.

Prioritet 4: øvrige  

 
Vigtigt! Husk at udfylde information om din hund i din profil inden tilmelding. Når du har indtastet informationer skal du klikke på "gem hund" og efterfølgende klikke på "opdater profil". Du kan ikke tilmeldes et hold før der er gemt data på din hund. 
 
Vi gør endvidere opmærksom på at du skal tilmelde dig et hold eller via fanebladet "tilmelding". Du er ikke automatisk tilmeldt selvom du har oprettet din profil i klubmodul.  Tilmelding er først gældende, når betaling er gennemført. Venligst kontroller at beløbet bliver trukket på din konto - hvis det ikke er tilfældet kan der være sket en fejl ifm. tilmelding og din plads vil ikke være reserveret. Når tilmelding og betaling er gennemført vil du modtage en mail med kvittering - hvis du ikke modtager denne mail bedes du kontakte os via mail på dchvardetilmeld@gmail.com.  
 
Læs om vores forskellige hold i menuen "Holdoversigt".  
 
## FORM:1 ##
 
 
 
 
 
 
 

Spørgsmål vedr. tilmelding og træning (venligst læs "ofte stillede spørgsmål" først - du finder det under fanebladet "om os"

 
  
 
 
 


Nyheder

Sponsorer