Nose Work  

Nose Work er inspireret af de udfordringer, som eksempelvis en narkohund møder i det daglige arbejde. Målsætningen med sporten, er at give hunde og deres ejere mulighed for, på en rolig og lettilgængelig måde, at få et aktivt samarbejde igennem Nose Work.

Sporten går ud på, at hunden skal søge efter tre udvalgte dufte i forskellige miljøer, og hver hundeteam konkurrerer imod sig selv. Ved at duften placeres i forskellige højder og miljøer med varierende sværhedsgrad, får hunden mental og fysisk stimulation. Sporten kræver hverken avanceret eller dyr udrustning, men bygger på hundens medfødte instinkt, nemlig at anvende sin lugtesans.

Nose Work træningen ved DCH- Varde er baseret på positive indlæringsmetoder, for at hjælpe dig med at opnå netop de mål du har sat dig. Der vil være stort fokus på hundens trivsel, på hundens sprog og på hvordan du på bedst mulig vis kan udvikle samarbejdet med din hund.

Vi træner om torsdagen fra kl. 1845 til ca. 2015. Der trænes ikke lydighed på holdet, og det kan derfor være en fordel at kombinere Nose Work med et af de andre hold i klubben. Der er et begrænset antal pladser på holdet, og der kan derfor være venteliste til holdet.

Nyheder

Sponsorer