Nyt

Kære alle hundeførere

Som vi alle sikkert lige har hørt - har regeringen meldt 3 ugers forlængelse af restriktionerne for Covid-19.

Vi har både en plan A og plan B klar, afhængigt af hvilke restriktioner der bliver udstedt efter 5/2, som en konsekvens af Covid-19.

Den foreløbige plan er, at vi starter op tirsdag den 9/2 2021 (Hvalpehold, Hvalpe 2 hold og C2 hold - de andre hold fordeles onsdage og torsdage) med jer der fortsætter fra sidste år. Her håber vi, at forsamlingsforbuddet igen er ændret til 10 personer, så vi kan starte ud med 8 hundeførere og 2 instruktører på hvert hold.
Om en uges tid har vi også overblik over, hvor mange hundeførere, der fortsætter fra sidste år, og vi kan herefter begynde at se, hvor mange nye hundeførere der er plads til.

I vil i løbet af uge 3 eller 4 få besked via mail med træningsdag og tidspunkt.
Vores landsforening har udmeldt, at ingen pt mødes til træning, konkurrence, møder eller anden aktivitet, der kræver fysisk fremøde.
De anbefaler kun hjemmetræning.

Her nedenfor er der et link fra vores landsforening med ideer til hjemmetræning og aktivering af jeres hund.

Link.

Vi håber, vi snart må mødes igen på træningspladsen, og glæder os til at se jer alle igen.
Vi vil informere jer først i februar 2021, når vi kender regeringens nyeste udmeldinger.

Pas på hinanden derude.

Hilsen os alle fra DcH Varde.

Om DcH Varde

Danmarks Civile Hundeførerforening – Varde

DCH-Varde er en forening hvor hunden og det sociale er i centrum. Hunden lærer den mest elementære lydighed, såsom at komme, når du kalder og gå pænt i snor. Desuden vil der være forskellige andre øvelser, som styrker lydighed og samarbejde mellem hund og fører.

Du vil under træningen kunne få hjælp til at løse mange problemer, som du kan have med hunden i hverdagen.

Udover træning afholder vi også konkurrencer, gåture, foredrag mm.

Vi tilbyder også træning i DCH’s konkurrenceprogram og agility af veluddannede trænere.

Det er lærerigt og sundt for både dig og hunden – og I vil blive “bidt” af det……