Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Venteliste - (AGV)
Tirsdag Tid: 17:30 - 20:00
Sted: DCH Varde, Klubhus
Instruktør: DcH Varde / Jane Sørensen /
Venteliste til agility. Skriv i bemærkninger om du og din hund har tidligere erfaring med agility. Bemærk, at forudsætninger for at starte til agility er, at der er styr på den basale lydighed samt at hunden er mindst 1½ år gammel. Nye medlemmer betaler 750 kr. for de første 12 gange. Derefter betales årskontingent. Der kan være længere ventetid. Ved tilmelding på ventelisten bliver du kontaktet via mail når vi kan tilbyde en plads på et hold.
Pris : 0 kr.
Tilmeld venteliste

Venteliste - (5)
Tirsdag Tid: 19:00 - 20:00
Sted: Træningsplads, Bane 7 - Unghunde (HV2)
Instruktør: Ditte Johnsen /
Venteliste til lydighedstræning for hunde ældre end 5 mdr. Husk at oprette og gemme oplysninger om din hund på din brugerprofil - det er vigtigt at du skriver den rigtige fødselsdato så vi kan tilbyde dig plads på det rigtige hold. Når du er tilmeldt ventelisten, vil du blive kontaktet via mail, når vi kan tilbyde en plads på et hold. Bemærk der kan i perioder være længere ventetid til en plads, da der er stor efterspørgsel på hundetræning. Du skriver dig på venteliste til 12xtræning - pris 750 kr.
Betalingsplan: Årligt kontingent 01.01
Ratepris : 0 kr.